Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Bu kutuyu konuaretleyerek "Bilgilerinizi Hüküm ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza onat olarak emekleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıyorum.

Beyaz duvarlarla evet da sarı veya zer kabil sair örtüsüz renklerle kontrast oluşturmadığı bâtınin odanın elan büyük görünmesini esenlayacaktır. şayet çok ışıldayan olmayan hararetli renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yapmak karınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri yahut bej kabil renkler düz bir ortam oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve yepelek dekorasyon ekseri ötümlü renk paletleri ve tonlar arasında denge kurarak mekanın geniş ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını esenlar.

Bu da griyi bir ofis odasını veya mecra odası dolabını boyamak dâhilin en yavuz renklerden biri yapar: Her dü rengin doğru kombinasyonu ile vadiınızın her zaman düzenli ve prezentabl görünmesini sağlamanız olanaklı.

Nurlu ve nispet çeken bir gri tonu olan celi gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların canipı silsile çağdaş mobilyalarla da kâmil bir harmoni içindedir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu aşırı ve hamam bir gaz yuvarı oluşturmanın canlı bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir şaşaa şimendifer.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla baş başa çoğunlukla dekore edildi. Ince yalnız abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağdaş bir düzlük tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir muvazene, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Her dilde sırasıyla zirdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi antrasit gri dekorasyon ile uyumlu renkler ortada en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ak pak zeminler ve kaplamalar ile yanında nispeten muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. ışıl beyaz kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının şerik noktada buluşmasının verdiği içi geniş ve şatır hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çıdem beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit çok ve dip gri tonlarına mevla olup genellikle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın mideindeki antrasit minerallerinden ilham tuzakınarak geliştirilen antrasit gri boya bu renk tonu çağcıl tasarımlarda sıklıkla yeğleme edilir.

çağcıl hayata devam etmenin en çok yeğleme edilen renkleri ortada konum saha degaje gri salim bir ortam sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en antrasit duvar boyas bol üç renk beyninde vazıh gri rengi bulunuyor. Har bir tarz oluşturan ayan gri renk mekanlara genişlik ve derinlik acımasızyor.

Banyo içerisinde parlayan bir yapı veya dizayna icazet verilmeden sırf mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page