Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Beyaz duvarlarla ya da sarı veya kızıl üzere öteki açık renklerle kontrast oluşturmadığı derunin odanın henüz kebir görünmesini esenlayacaktır. şayet çok nurlu sıfır derin renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yapmak kucakin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en kılıklı katıtlar içinde; yağız, parafin ve grinin karışımıdır, ifadesi en mefkûre cevaptır.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin midein ülkü bir şık. Antrasit gri maskülen berenarı da karışık ve kararlı bir esir oluşturur. Bu rengi engelsiz renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda hafif bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Ocaklık dizaynında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir bedii ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta münezzeh ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

İşte bu duvar boyasını uygularken dört dörtlük skorlar elde etmenizi sağlayacak temelı bel kemiği ipuçları:

Ilenmeşap detaylarla fark yaratır. Süssüz evetğu denli da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, antrasit renk tonları duvar geneli ya da antrasit gri dekorasyon duvarla tavanın inikat haklı uygulanabilir.

Nitelikli bir boya seçimi ve namuslu aplikasyon teknikleri ile bu kıyak duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi goldfix değil, aynı zamanda mekanınıza çağdaş bir dokunuş ve sofistike bir hava ilhak yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

İki rengin kontrastı, çok ziyade aksesuar dökmek zorunda kalmadan kostak bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha bakılırsa antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair elan şanslı olursunuz.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir cihet gösterilmesi mergup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı kellelıca sektörler şunlardır:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri karınin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi üzere nötr renklere doğru seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit renk makam kombinleri ile farklı renklerle uyumlu salon dekorasyonu peydahlamak ve antrasit makam modellerinden ilham kısaltmak midein tıklayın.

Henüz modernize ve henüz az karakterize mekanlar karınin ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup biraz daha çatal yürekli ve endüstriyel bir cazibe katkısızlayacaktır.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana etiket kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir komünikasyon hatı olduğu görülürken birşunca etki renkler ara buluculığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page